Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с оборотите след поставяне на аларма!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с оборотите след поставяне на аларма!?!

Колеги случи ми се нещо много странно
    Оставих си колата за монтаж на аларма,след като обаче алармата вече беше монтирана се оказа че колата в ниските обороти няма мощност и при натискане на педала на газта започва да глъхне и да се дави.
    Алармаджията се кълне че не било от монтажа алармата и нямало как той да е причинил проблема
    След откачане на акомулатора за 20тина минути обаче проблема изчезна...
    Оказа се обаче че след няколко включвания и изключвания на въпросната аларма,проблемът отново се появи и явно копютарът натрупва някакви грешки след включването на алармата
    Та въпросът ми е някой имал лие подобен проблем и може ли да ми каже къде точно е проблема
    sigpic145 1.6 TS 120hp
    Всички коли свършват в"НАДИН"-*ALFA ROMEO* където си поиска.......

Първоначално публикувано от Soma Покажи съобщение
    Колеги случи ми се нещо много странно
    Оставих си колата за монтаж на аларма,след като обаче алармата вече беше монтирана се оказа че колата в ниските обороти няма мощност и при натискане на педала на газта започва да глъхне и да се дави.
    Алармаджията се кълне че не било от монтажа алармата и нямало как той да е причинил проблема
    След откачане на акомулатора за 20тина минути обаче проблема изчезна...
    Оказа се обаче че след няколко включвания и изключвания на въпросната аларма,проблемът отново се появи и явно копютарът натрупва някакви грешки след включването на алармата
    Та въпросът ми е някой имал лие подобен проблем и може ли да ми каже къде точно е проблема
    Явно не я вързал където трябва! Виж към кои кабели е врзана,явно е взел кабел за датчик или нещо такова и от там идва проблема!

Comment

зада не правя нова тема въпрос имам,вчера забелязах че чак когато дам на 2-ра скорост чак тогава стрелката за километрите която показва чак тогава почва да се мести какъв може да е проблема иначе колата от към обороти няма проблем и върви нормално ??? ако някой може да ми каже ??? иначе ще я водя на сервиз незнам
      Alfa Romeo 159

Comment

Оправи ли колата,колега?
        sigpic
        146 1.8 TS

Comment

Не съм я оправил
          Включвам ли алармата започва да губи мощност,вариянта е просто да не я включвам след като съм откачил акомулатора за известно време
          Абе язък за парите и времето за тая аларма,сега си заключвам колата с ключа
          sigpic145 1.6 TS 120hp

Comment

някъде е мазал по инсталацията тоя алармаджия.
            точка

Comment

А каква е алармата - марка?
              146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

Първоначално публикувано от Soma Покажи съобщение
                Не съм я оправил
                Включвам ли алармата започва да губи мощност,вариянта е просто да не я включвам след като съм откачил акомулатора за известно време
                Абе язък за парите и времето за тая аларма,сега си заключвам колата с ключа
                Според мен варианта е да се върнеш и да убиеш простия алармаджия
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Къде я слага алармата?
                  sigpic
                  146 1.8 TS

Comment

Ами братле просто нямам думи,на "пъпа" на центъра,на ъгала на Патриарха и Хан Крум(НЕ ХОДЕТЕ ТАМ),а се оказа некъв абсолютен некадърник!
                    Мисля да отида на диагностика да видя те кво ще кажат
                    sigpic145 1.6 TS 120hp

Comment

Working...
                    X